MKT Cultural | Exposició virtual “La Festa Major d’Estiu de Santa Coloma de Gramenet”
51932
single,single-portfolio_page,postid-51932,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Festa_Major_Estiu1
Festa_Major_Estiu_2

Exposició virtual “La Festa Major d’Estiu de Santa Coloma de Gramenet”

El Museu Torre Balldovina presenta una exposició virtual sobre la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma, la festa de retrobada de colomenques i colomencs després de les vacances.

El contingut de l’exposició dóna rellevància a les portades dels programes que, des de fa més de 100 anys de Festa, han estat encarregades a figures destacades del disseny i al contingut del programa d’activitats de cada edició.

Per aquesta exposició virtual hem treballat en el desenvolupament dels continguts, el disseny de l’aplicatiu web de l’exposició i dels seus elements gràfics i la programació del front end i del back end.

La mostra, que neix amb la voluntat de créixer amb noves aportacions ciutadanes, vol esdevenir un proposta de gran valor documental i històric per a la ciutat.

Client

Museu Torre Balldovina

exposiciofestamajor.gramenet.cat