MKT Cultural | 40è aniversari de la mort de Pau Casals
51123
single,single-portfolio_page,postid-51123,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
1_40AnivPauCasals_20
2_JBiel_Pau-Casals__89A9543
3_JBiel_Pau-Casals__89A9759
4_Pau-Casals-Tinell-8
5_Pau-Casals-Tinell-11
6_Pau-Casals-Tinell-15

Acte commemoratiu del 40è aniversari de la mort de Pau Casals

Regidoria i gabinet de premsa de l’acte commemoratiu del 40è aniversari de la mort de Pau Casals

 

Client

Fundació Pau Casals

 

Servei

Esdeveniments

Planificació de mitjans

Gabinet de premsa

Regidoria i gabinet de premsa de l’acte commemoratiu del 40è aniversari de la mort de Pau Casals, celebrat el 23 d’octubre de 2013 al Saló del Tinell de Barcelona. L’acte va comptar amb l’assistència d’un nombrós públic i autoritats que van voler retre homenatge al gran músic català, i amb una àmplia cobertura a premsa, ràdio i televisió.

El becari de la Fundació, Pablo Ferrández, va oferir un concert amb obres de Bach, que es va completar amb uns emotius parlaments pronunciats per personalitats vinculades a Pau Casals. Com a teló de fons es va projectar un audiovisual produït especialment per a la commemoració i realitzat per l’empresaEmblemma.

Entre els actes commemoratius es va promoure també una iniciativa en col•laboració amb l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), que va tenir un important seguiment i va suposar que més de 1.500 alumnes d’escoles de música de tot Catalunya interpretessin a la mateixa hora, en indrets emblemàtics de les seves localitats i en les seves escoles, l’adaptació que Pau Casals va fer del Cant dels Ocells. L’obra que durant els seus anys d’exili tocava sempre en finalitzar els seus concerts, com a símbol de l’amor i enyorança que tenia a Catalunya i també com a símbol de pau.