MKT Cultural | App MACBA
50881
single,single-portfolio_page,postid-50881,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
app-macba1
app-macba-2
app-macba-3
macba3

App MACBA

App MACBA és una aplicació per a dispositius mòbils (iOs i Android) amb realitat augmentada pel Museu d’Art Contemporani de Barcelona

 

Client

MACBA

 

Serveis

Aplicacions mòbils
Realitat augmentada
Social Media
Jocs online

Apple-store
Google-play

Aplicació multilingüe per a dispositius iOs i Android, que incorpora mecanismes de realitat augmentada, i permet experimentar la visita al Museu d’una forma diferent. L’aplicació inclou informació bàsica d’accés al museu, les exposicions, l’agenda d’activitats i continguts multimèdia sobre algunes obres de la Col·lecció MACBA.

Aquesta informació va canviant periòdicament, oferint a l’usuari noves maneres d’acostar-se a les obres a través de rutes i continguts exclusius, accessibles a través del reconeixement directe per realitat augmentada. En aquest sentit, s’ha incorporat una secció anomenada “MACBA a través” que permet “veure per un forat” tot allò que normalment no es visible del Museu. Els visitants que trobin i enfoquin les icones amb forma d’ull amagades per l’edifici, podran donar una ullada a aquest MACBA desconegut i rebran un obsequi si són capaços de completar tot el recorregut.

El disseny de l’aplicació és totalment responsive, adaptant-se a tot tipus de mòbils i tauletes iOs i Android. Incorpora un sistema d’actualitzacions online que fa possible mantenir al dia els continguts sense necessitat d’actualitzar via market, i integra un sistema de notificacions push per tal d’enviar avisos als usuaris sobre novetats, la inclusió de nous continguts o esdeveniments destacats.